Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μ. Παρασκευή την Νίζνι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ-16, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς και για τις δύο ομάδες. Ο λόγος φυσικά, είναι ότι η Ελληνική ομάδα είναι τρίτη στον όμιλο της ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής ενώ, η Ρωσική ομάδα δεν έχει ελπίδες για πρόκριση.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, εστιάζεται στο μέτωπο των τραυματιών του Ολυμπιακού, με τον Βασίλη Σπανούλη να συγκεντρώνει, όπως είναι λογικό, την μεγαλύτερη προσοχή. Ο αρχηγός και ηγέτης των “ερυθρολεύκων” αισθάνεται πολύ καλύτερα με τους πόνους να έχουν υποχωρήσει αισθητά στο γόνατο του αλλά ακόμα δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να έχει τον παίκτη 100% έτοιμο για την σειρά των play – offs (λογικά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα) και για αυτό δεν προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή του στον αγώνα με την Νίζνι.

Έτσι, η επάνοδος του “Kill – Bill” στην αγωνιστική δράση αναβάλλεται για μια εβδόμαδα, εφόσον όλα πάνε καλά και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει μετά την πολυήμερη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.