Το κορυφαίο μπασκετικό παιχνίδι για ηλεκτρονικά παιχνίδια θα παρουσιαστεί στη Μαδρίτη, εκεί όπου αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Βασίλης Σπανούλης, ως ο κορυφαίος γκαρντ της Ευρώπης. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά θα βρεθεί στην Ισπανία την προσεχή Δευτέρα (23/09) για την παρουσίαση του 2Κ, μετά την σχετική συμφωνία που έχει γίνει με την Ευρωλίγκα.

Αυτό βέβαια… χαλάει κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν θα έχει τον Βασίλη Σπανούλη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία. Την Τρίτη (24/09) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπουντιβέλνικ με τον αρχηγό να ταξιδεύει εκείνη την ημέρα για την Πόλη, αλλά ο τελευταίος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/09) με αντίπαλο την Εφές Αναντολού.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε πως οι Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου και Γιώργος Πρίντεζης που μαζί με τον «V-Span» επέστρεψαν από τη Σλοβενία, θα έχουν μερικές μέρες ξεκούρασης και στη συνέχεια θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων. Όπως και να έχει πάντως και οι τρεις υπολογίζονται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο φιλικό της Τρίτης (24/09) με αντίπαλο την Μπουντιβέλνικ.