Το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο επισκέφθηκε την Πέμπτη (22/10) ο Ντέιβιντ Ρίβερς, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πειραιά.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός βρίσκεται στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος του δήμου Πειραιά και σήμερα βρέθηκε στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί με το Σπύρο Γιαννιώτη και τον προπονητή του, Νίκο Γέμελο. Μάλιστα, τόσο η επίσκεψή του εκεί, όσο και η συνάντηση με τον Ολυμπιονίκη κολυμβητή και τον προπονητή του, τον χαροποίησαν ιδιαίτερα, κάτι που γνωστοποίησε αναρτώντας μια φωτογραφία σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν εκπληκτικό που επισκέφτηκα σήμερα (22/10) ακόμα έναν αθλητικό χώρο όπως το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, που έχει τη δική του ιστορία. Ήταν ωραία που είδα και ενθάρρυνα παιδιά που κάνουν ένα διαφορετικό αγώνισμα, αλλά οι κανόνες για την επιτυχία είναι ίδιοι. Ήταν έξοχα που είδα τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον Νίκο Γέμελο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ν προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

rivers papastrateio insta