Το δικό τους ξεχωριστό αντίο είπαν μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ανακοίνωσε με το πέρας του 3ου τελικού της φετινής Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ύστερα από σχεδόν 2 δεκαετίες στα παρκέ της χώρας και της Ευρώπης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα,

Σ’ ευχαριστούμε για τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που μας προσέφερες!

Σ’ ευχαριστούμε που περάσαμε μαζί αμέτρητες καλές, αλλά και κακές στιγμές, όπως είπες κι εσύ, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό μας, στον τελευταίο «χορό» σου!

Σ’ ευχαριστούμε γιατί δούλεψες σκληρά, από τότε που ακόμη αγωνιζόσουν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αφοσιώθηκες στο μπάσκετ και έδωσες όλη την καρδιά σου για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί εγνωσμένα έβαλες το εγώ σου κάτω από την ομάδα.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί δεν έπαψες ποτέ να πιστεύεις και να προσπαθείς.

Σ’ ευχαριστούμε για το ήθος σου και την αξιοπρέπεια. Γιατί η λέξη «έπαρση» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σου.

Σ’ ευχαριστούμε που δεν… σκότωσες το παιδί που έχεις μέσα σου.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί παρέμεινες ένας αγνός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό που είσαι Γιώργο Πρίντεζη!

Το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλο πεταχτάρι. Δεν θα υπάρξει άλλος Άη Γιώργης!

Και αφού, έφτασε, δυστυχώς για όλους εμάς, η στιγμή να μην σε ξαναδούμε ν’ αγωνίζεσαι, οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού σε προσκαλούμε να βλέπουμε ΜΑΖΙ, τους αγώνες της ομάδας μας.

Υ.Γ. Γιώργο, σε προσκαλούμε να συνεχίσεις να προσφέρεις στον αθλητισμό γιατί για ΕΜΑΣ, τους Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, στους οποίους είσαι κι εσύ Μέλος πλέον, η προσφορά στην κοινωνία είναι καθήκον!».