Ο τραυματίας (ραιβόκρανο) παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου τόνισε στο περιθώριο του φιλικού με την Mega ότι η αποθεραπεία του πάει καλά. Ο «Παπ» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ, ότι όλα πάνε  και ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει σύντομα στα παρκέ.

Ο Παπανικολάου δεν έμεινε φυσικά εκεί. Μίλησε και για την κοινωνική σημασία των φιλικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night against COVID-19» και τόνισε ότι η ομάδα πάντα πρωτοστατούσε σε τέτοιες ενέργειες, ενώ έβγαλε και το καπέλο στους ήρωες της μάχης κατά του ιού.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την αποθεραπεία του: «Είναι ένας τραυματισμός που εν σου δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσεις το πότε επιστρέφεις. Πηγαίνει καλά και ευελπιστώ το συντομότερο δυνατό να επιστρέψω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί για αυτό δεν λέω κάτι παραπάνω. Όλα τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα. Ευελπιστώ να είμαι παρών και να δώσω το καλύτερο στην ομάδα».

Για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με το «Monday’s Game Night against COVID-19» και την μάχη κατά του ιού: «Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η υγεία. Μοιάζει κλισέ, αλλά είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός πάντα πρωτοστατούσε σε τέτοιες ενέργειες και το έχει κάνει και στο παρελθόν. Δεν θα μπορούσε και τώρα να είναι παρών και να κάνει αυτό που μπορεί. Δεν έχει να κάνει με εμάς σαν ομάδα. Οι πραγματικοί ήρωες είναι όλοι αυτοί που δεν φαίνονται στην τηλεόραση και να τους ευχαριστήσουμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε για όλα».