Ένα από τα πιο καυτά ζητήματα του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα επιλυθεί. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ιταλικό Sportando o Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Tyler Dorsey , ο οποίος πέρυσι αφίχθη στον Πειραιά έπειτα από μια εξαιρετική διετία στην Maccabi. Ο 26χρονος άσος είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο έτσι ώστε την φετινή σεζόν να αναζητήσει εκ νέου την τύχη του στο ΝΒΑ.

Όπως φαίνεται αυτή η προοπτική πάει  λίγο πιο πίσω στο μυαλό του Dorsey, διότι είναι ικανοποιημένος από την ζωή στην Ελλάδα και την πορεία του Ολυμπιακού, οπότε πλέον το θέμα της παραμονής του φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία. Πάντως ο άλλοτε άσος της Maccabi έδωσε πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, ο οποίος ήταν ένας τομέας που πόναγε για αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός.

Ο 26χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια των ¨ερυθρολεύκων”, διότι ήταν καθοριστικός στον Τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ και χθες ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για την μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού. Μάλιστα η απόδοσή του στην Ευρωλίγκα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο στην πλειοψηφία των παιχνιδιών, ενώ μέχρι τα μέσα της σεζόν είχε κοντά στο 45% στο τρίποντο.

Εν τέλει ολοκλήρωσε την χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με μέσο όρο με 12,8 πόντους και 2 ασίστ, ενώ είχε 51,7% στο δίποντο και 37,5% στο τρίποντο. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν στην Μόσχα απέναντι στην CSKA με 32 πόντους και εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας (4/4 δίποντα, 7/10 τρίποντα).