Συνάντηση είχαν σήμερα ο Πρόεδρος και ο Αν. Συντονιστής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κ.κ. Αντώνης Αρώνης και Γιώργος Σιγάλας, αντίστοιχα με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, καθώς και τη Γ.Γ.Α. Κυριακή Γιαννακίδου, προκειμένου να συζητήσουν για την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του συνόλου των εγκαταστάσεών του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…
“Συνάντηση γνωριμίας με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, καθώς και τη Γ.Γ.Α. Κυριακή Γιαννακίδου, είχαν σήμερα (Δευτέρα), ο Πρόεδρος και ο Αν. Συντονιστής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κ.κ. Αντώνης Αρώνης και Γιώργος Σιγάλας, αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην αποστολή του νέου Υπουργού και Υφυπουργού, ενώ αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Στάδιο. Παράλληλα παρέθεσαν αναλυτικά τις θέσεις της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Σ.Ε.Φ, για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του συνόλου των εγκαταστάσεών του, προς όφελος του αθλητισμού, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας.

Απ΄την πλευρά της η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εξέφρασε την στήριξή της στο έργο που επιτελείται στο Στάδιο, παρά τους μειωμένους οικονομικούς πόρους σε σχέση με το παρελθόν και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ομαλή ροή χρηματοδότησης, για την εξυπηρέτηση του χαρακτήρα και της αποστολής του Σταδίου.

Όπως έγινε γνωστό, εντός των προσεχών ημερών, θα υπάρξει νέα συνάντηση-σε συνέχεια εκείνης που προηγήθηκε στις 28 Μαΐου-της Διοίκησης και Διεύθυνσης του Σ.Ε.Φ. με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για το σχεδιασμό από κοινού πρωτοβουλιών, ενώ προγραμματίζεται επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στο Στάδιο, κατά την οποία θα περιηγηθεί τις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ. και θα ενημερωθεί αναλυτικότερα για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”.