Του Φώτη Δουκάκη
27/05/2012 (21:34)

Κάτι παραπάπανω από ικανοποιημένο άφησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, η εικόνα της ομάδας του. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τρίτου τελικού πως η ομάδα του είναι πιο κοντά στον τίτλο, ενώ εξήρε και την προσφορά του Εισι Λο στον αγώνα: “Κάθε παιχνίδι από την αρχή των τελικών ήταν διαφορετικό. Σήμερα θέλαμε να βάλουμε το παιχνίδι σε έναν ανώτερο ρυθμό και το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ξεφύγαμε στο σκορ.

Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και τώρα θέλει πάρα πολύ προσοχή. Είμαστε πιο κοντά στο να κερδίσουμε τον τίτλο. Βασικός παράγοντας της νίκης είναι ότι είμαστε πιο νέα ομάδα. Είχαμε σήμερα μεγάλη βοήθεια από τον Λο, γιατί στα πρώτα παίξαμε μόνο με Μάντζαρη και Κατσίβελη“.

Ο Έισι Λο είπε:”Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οποιος κέρδιζε θα ήταν πιο κοντά στον τίτλο. Είχαμε ενέργεια, ελέγχαμε τον ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο πήραμε διαφορά. Επέστρεψαν το σκορ, αλλά βρήκαμε τη δύναμη να ξεφύγουμε ξανά. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο θα είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο δύσκολο”.

Οσο για την πρώτη του εμφάνιση στους τελικούς είπε: “Στα προηγούμενα παιχνίδια έβλεπα τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο και ήθελα να βοηθήσω. Έπρεπε όμως να μείνω έξω και να επιστρέψω υγιής. Χαίρομαι πολύ που προσέφερα”.