Ο Κώστας Σλούκας ήταν αυτός που κάλυψε για μία ακόμη φορά το κενό στη θέση του πλέι μέικερ μετά και την αποβολή του Έισι Λο κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας γκαρντ της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως η ομάδα έχει κάνει σωστή δουλειά ώστε να καλυφτούν αυτά τα κενά, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Κάνουμε σωστή δουλειά στις προπονήσεις, έχουμε σωστό πλάνο και γι’ αυτό μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά απουσίες όπως του Μάντζαρη αλλά και το Λο. Καταφέραμε να μην επηρεαστούμε από την αποβολή του συμπαίκτη μας και μείναμε συγκεντρωμένοι. Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας κόντρα στη Φενέρ και το ίδιο θα κάνουμε τώρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ειδικά μετά και την… γκέλα μας με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο ντέρμπι που μοιάζει με “τελικό”. Πρέπει να κερδίσουμε”!.

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, υπογράμμισε: “Ξέραμε ότι η Φενέρ έχει κάποιες αδυναμίες στο ποσοστό τρίποντου και εκεί θελήσαμε να χτυπήσουμε”.

Όσον αφορά τις απουσίες που είχε η ομάδα και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είπε: “Είχαμε πει πριν το ματς να παίξουμε με συγκεκριμένους παίκτες και σε συγκεκριμένα λεπτά και στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε στα ροτέισον των αλλαγών και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν άψογα και έτσι δεν φάνηκαν οι απουσίες παρά μόνο στο τέλος όταν υπήρξε η κούραση. Δεν ήταν χαλαρή νίκη ακόμη και όταν το ματς ήταν 15 και 20 πόντους στον πάγκο ποτέ δεν το είδαμε εύκολο παιχνίδι. Ήταν ένα τυπικό ματς της Ευρωλίγκας και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”.

Τέλος, για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είπε: “Θα είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα. Μέχρι τώρα δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό το ματς αλλά από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες του και θα είμαστε έτοιμοι”.