Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη για την ομάδα, τις πιθανότητες που έχουν οι ερυθρόλευκοι για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Δεν έμεινε όμως. μόνο εκεί. Ο Πρίντεζης έκανε αναφορά και στο τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του συμβολαίου του με τον σύλλογο και τόνισε ότι αυτό είναι ένα θέμα που θα τον απασχολήσει το καλοκαίρι, διότι αυτό που προέχει είναι να τελειώσει καλά η σεζόν και μετά βλέποντας και κάνοντας:

Αναλυτικά ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τ φιλικό με τον Άρη:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Φενέρ που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό»

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Βλέποντας και κάνοντας πηγαίνουμε με την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ας περάσει ο φετινός χρόνος να πάνε όλα καλά και βλέπουμε».

Για το ματς και τη βοήθεια που δόθηκε στο νοσοκομείο της γενέτειράς του, της Σύρου: «Τους εξήγησα το έργο που κάνει το νοσοκομείο της Σύρου όπου καταλήγουν ασθενείς από όλες τις Κυκλάδες. Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να παίξουν και να βρουν ρυθμό».