Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει με την ίδια νοοτροπία όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην συνδρομητική τηλερόραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς πάουερ φόργουορντ:

«Μακάρι να υπάρχει ο Ολυμπιακός, οι οπαδοί του και να υπάρχει υγεία σε όλα τα τμήματα, για να χαίρεται ο κόσμος όλους τους αγώνες της ομάδας. Ήταν μία νίκη που εξασφάλισε την είσοδό μας στα πλέι οφ και είμαστε αρκετά κοντά στο πλεονέκτημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε τόσο καλοί, για να περάσουμε στο Final Four που είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ».

Για τις μάχες που έδωσε στο παρκέ ο Ολυμπιακός: «Είναι μία σημαντική λεπτομέρεια που οδηγεί μία καλή ομάδα στην κορυφή. Οταν παίζουμε όλοι έτσι, αυτό είναι κάτι που μας δίνει τις νίκες και στο τέλος τους τίτλους».

Για την συνέχεια: «Καλό είναι να μην αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Πάμε αρκετά καλά, έχουμε μία αρκετά σταθερή πορεία. Δεν έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν έχουμε κάνει κοιλιά και αντιδράμε μετά τις κακές ήττες. Ουσιαστικά, τώρα ξεκινά η σεζόν».

Για το αν πρόκειται για μια πρόκριση-απάντηση: «Σε κανέναν δεν οφείλουμε να δώσουμε απάντηση. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες για όλους. Είναι σημαντικό ότι φέτος αντιδράσαμε, μετά την κακή περσινή χρονιά. Μακάρι, με τη βοήθεια της τύχης, να έχουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ»