Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κόροιβου Αμαλιάδας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1.

Τους «ερυθρόλευκους» θα φιλοξενήσει το Σάββατο(8/10) το απόγευμα, ο Κόροιβος για την πρεμιέρα της Basket League. Ο Γιώργος Πρίντεζης σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε πως παρά τη διαφορά δυναμικότητας, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός με στόχο να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από την αναμέτρηση με την ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού στο koroivosbc.gr:

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική και έχει πάντα τις δικές της δυσκολίες. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο είναι μεγάλη αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό για το κύπελλο τότε η ομάδα της Αμαλιάδας δεν θα μας χαριστεί. Άλλωστε άγχος δεν θα έχουν και για όλη την πόλη πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι γιορτή.

Ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτό το παιχνίδι».