Τέτοιον Γιώργο Πρίντεζη είχε πολύ καιρό να δει ο Ολυμπιακός. Ο 37χρονος (τα κλείνει στις 22 Φεβρουαρίου) πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του στην Κωνσταντινούπολη, καθώς μέσα σε λιγότερο από έξι λεπτά συμμετοχής, έκανε φετινό ρεκόρ πόντων στην EuroLeague με 12!

Οι περισσότεροι πόντοι που είχε βάλει μέχρι πρότινος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην EuroLeague ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων”, ήταν εννέα -πάλι στην Τουρκία απέναντι στην Anadolu Efes και εν συνεχεία στο ΣΕΦ κόντρα στην Villeurbanne.

Στον αγώνα της 20ής αγωνιστικής με τη Fenerbahce σημείωσε 12 πόντους στο 1ο ημίχρονο, έχοντας 2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/2 βολές. Ο Πρίντεζης έπαιξε συνολικά 10’38’’ στο 1ο ημίχρονο και συγκέντρωσε 15 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερες από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι του (το φετινό ρεκόρ του είναι +13), αλλά και απ’ όλους τους παίκτες της αναμέτρησης!

Μάλιστα, ο “Πριντ” πέτυχε και τους 12 πόντους από το 7’28’’ έως το 13’14’’, δηλαδή στα πρώτα 5 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα της συμμετοχής του!