Τη σημασία του «διπλού» στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη… συνήθεια που έχει πλέον η ομάδα του να κερδίζει στο «άντρο» του «αιωνίου» αντιπάλου, κάνοντας λόγο και για τις κρίσιμες φάσεις τόσο του δικού του καλαθιού όσο και του φάουλ στον Καλάθη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την βολή που ευστόχησε στο φινάλε: «Είναι λίγο γελοίο… ε; Φοβήθηκα μήπως φύγει λοξά και δοθεί παράβαση. Τελικά μπήκε. Ισως κατά βάθος να ήθελα να μπει».

Για την επιλογή να γίνει φάουλ στον Νικ Καλάθη: «Δικαιωθήκαμε βάσει του αποτελέσματος. Κατά την γνώμη μου ήταν σωστή επιλογή. Αλλος πιστεύει κάτι διαφορετικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεις πάντα βάσει αποτελέσματος».

Για τη σημασία της νίκης: «Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε για δεύτερη φέτος τον Παναθηναϊκό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ρεφάραμε την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Εχει πολύ δρόμο η Ευρωλίγκα». 

Για τα μόλις έξι λάθη της ομάδας του: «Περιορίσαμε τα λάθη μας και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τρέξει. Είχαμε ένα κενό διάστημα στην τρίτη περίοδο. Στο τέλος βρεθήκαμε πίσω με 4 πόντους, αλλά βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε τη νίκη». 

Για την νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Η νοοτροπία έχει αλλάξει. Είμαστε πολύ προσηλωμένοι και δουλεύουμε πολύ καλά. Παίξαμε καλά στο τέλος, βγάλαμε καλές άμυνες και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια». 

Για την τελευταία φάση: «Η μπάλα ήταν στον Σπανούλη και οι υπόλοιποι 4 παίκτες ήμασταν, όπως έπρεπε,  έτοιμοι σε περίπτωση που βγουν δύο παίκτες πάνω του».