Ο μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού, η bwin έχρισε πρώτο «bwin MVP»  για τον Οκτώβριο τον Hassan Martin. O Αμερικανός μίλησε για πολλά, αλλά αναφέρθηκε και στους «ερυθρόλευκους» που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα

Για την προσαρμογή του ο Martin είπε: «To γεγονός που με βοήθησε περισσότερο να προσαρμοστώ γρήγορα, είναι πως έχω δίπλα μου πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Jenkins, που μου δίνουν πολλές συμβουλές. Όπως και ο κόουτς Μπαρτζώκας, γιατί είναι ένας προπονητής, που είναι εύκολο να παίζεις υπό τις οδηγίες του. Προσπαθώ να συγκεντρώσω κάθε πληροφορία που μπορώ από τους συμπαίκτες μου, που αγωνίζονται πολύ καιρό στη EuroLeague».

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και την ομάδα: «Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ. Ολοι είναι σπουδαίοι και ταλαντούχοι παίκτες και αυτό με εντυπωσίασε περισσότερο. Ειλικρινά με εντυπωσίασε η Αθήνα. Δεν έχω βρεθεί ξανά σε μια πόλη σαν αυτή. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφο μέρος για να μείνεις».

Για τους στόχους: « Να μείνουμε υγιείς και να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες γίνεται»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της bwin ανέφερε:

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ξεχωρίζει σε κάθε αγώνα της EuroLeague τον MVP των «ερυθρόλευκων».

Ο παίκτης που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους στο σύστημα αξιολόγησης στη διάρκεια του μήνα, αναδεικνύεται #bwinMVP και μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του κορυφαίου στοιχηματικού brand.

Ο παίκτης που αναδείχθηκε bwin MVP για τον Οκτώβριο ήταν ο Hassan Martin. Ο 25χρονος σέντερ απέδειξε από το πρώτο τζάμπολ της EuroLeague ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δείχνοντας ότι προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του ομάδα και στις απαιτήσεις του κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Ευρώπης.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα έξι παιχνίδια του Οκτωβρίου, συνέβαλε τα μέγιστα στο θετικό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και έγινε ο πρώτος bwin MVP της χρονιάς! Στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν, έγραψε 9.2 πόντους και 5.8 ριμπάουντ, ενώ εκτελούσε με 90% εντός παιδιάς, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε τρεις νίκες.

Ο Hassan μίλησε στην κάμερα της bwin και θυμήθηκε το εκπληκτικό alley-oop κάρφωμα που πέτυχε κόντρα στη Armani Milano και φυσικά το buzzer beater του Aaron Harrison απέναντι στη Macabbi. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη συνεισφορά του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη στη διαδικασία προσαρμογής του στα νέα δεδομένα, αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στο EuroCup και τη EuroLeague.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί: