Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ρίχνει ματιές στον Chad Brown. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 24χρονου (2,06μ.) Αμερικανού παίκτη του Μεσολογγίου.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα στην Basket League. Είναι ένας εκρηκτικός και γρήγορος παίκτης, που μπορεί να μην είναι δεινόσαυρος στο ύψος, αλλά η αθλητικότητα, η δύναμη του και η έφεσή του στην άμυνα και στα ριμπάυντ, του… δίνουν πολλούς πόντους στο αγωνιστικό του χρηματιστήριο.

Ο Brown έχει ως τώρα μέσο όρο στην Basket League 11 πόντους και 8,4 ριμπάουντ σε 26΄.20΄΄ και δείχνει να αποτελεί έναν από τους παίκτες έκπληξη της σεζόν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία κίνηση ακόμα και ούτε φυσικά  το διακριτικό ενδιαφέρον του δείχνει ότι πάει σε αλλαγές στο ρόστερ.

Απλά οι «ερυθρόλευκοι» «τσεκάρουν» διακριτικά κάποιους παίκτες, που ίσως να αποδειχθούν «λαβράκια». Κάπως έτσι άλλωστε παρακολουθούσαν πέρσι τον Ellis και τον έφεραν στο ΣΕΦ από τον Προμηθέα.

Η ομάδα παρακολουθεί έτσι διακριτικά τον Brown, ο οποίος τα έχει πάει περίφημα ως τώρα στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι παίζει φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Brown είναι απόφοιτος του UCF (2015–2019). Στην τελευταία χρονιά στο Κολέγιο είχε με τους «Knights» 4,5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έγινε ντραφτ στο 2019. Βρήκε ένα συμβόλαιο στο Dallas στις 17/10/2019 , αλλά δυο μέρες μετά οι Mavericks τον άφησαν ελεύθερο.

Στην συνέχεια πήγε στην θυγατρική ομάδα των Mavericks στην G-League, τους Texas Legends. Έπαιξε εκεί 42 ματς και είχε μέσο όρο 5,4 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 0,9 κοψίματα και τον Αύγουστο του 2020 ήρθε στην Ελλάδα, καθώς τον έκλεισε το Μεσολόγγι.

 

Ο CHAD BROWN EN ΔΡΑΣΕΙ