Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν άργησαν να γίνουν χώρος πανηγυρισμών, με τα μπλουζάκια που ανέγραφαν “Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ελλάδας 2012” να εμφανίζονται σε… μηδενικό χρόνο ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα ήρθαν και οι σαμπάνιες για να… βραχεί η επιτυχία. Αυτός που άνοιξε τον… χορό δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος βρήκε… στόχο στον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος πήρε τη… σκυτάλη, ενώ ο Αντιτς “επιτέθηκε” στους διοικούντες τον Ολυμπιακό, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης “ξέσπασε” στον Θρυλέοντα!

“Κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ”, είπε ο Γιώργος Πρίντεζης που πρόσθεσε: Το αξίζαμε. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πρωτάθλημα με το οποίο δώσαμε χαρά στον κόσμο μας”.

Λίγο πιο πέρα ο Εϊσι Λο έλεγε: “Είμαι τόσο κουρασμένος που δεν έχω κουράγιο να πανηγυρίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό τον τίτλο τον οποίο οι φίλαθλοί μας άξιζαν. Γνώριζα πολύ καλά πως η κατάκτηση της Ευρωλίγκα δεν έλεγε τίποτα στους φιλάθλους μας που ήθελαν το πρωτάθλημα και εμείς τους το δώσαμε”.