11/01/2012 (20:50)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ανακοίνωσε το μεσημέρι τον Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά φαίνεται ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είχε ενημερωθεί καθώς πιάστηκε εξ απήνης όταν τον ρώτησαν την άποψή του για τον παίκτη. Αφού αρχικά είπε ότι είναι από τους παίκτες που θέλουν, στην πορεία τόνισε πως “το πλεονέκτημα είχαν παίκτες που βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό. Ένας από αυτούς είναι ο Ντόρσεϊ που ήταν στην Κάχα Λαμποράλ” και εξήγησε την επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη: “Θέλαμε έναν διαφορετικό παίκτη. Ο Ντόρσεϊ έχει ταχύτητα και θα μας βοηθήσει και πάρα πολύ στην άμυνα”.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό; Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν: “Ήμασταν ανέτοιμη ομάδα. Τα 4/25 τρίποντα δεν είχαν καμία λογική. Σαν ομάδα δεν αντέχουμε. Δεν έχουμε ηγέτες που θα κρατάνε την συγκέντρωση. Αν χάναμε το παιχνίδι δεν θα ήταν καθόλου άσχημα. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή των παικτών” και πρόσθεσε:

“Κάθε παίκτης που είναι επαγγελματίας πρέπει να ματώνει σε κάθε παιχνίδι. Αν περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε περπατώντας, αυτό δεν γίνεται. Εμείς έχουμε επτά παίκτες κάτω των 22 ετών και χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. Περίμενα πως είχαμε βρει τον ρυθμό μας, όμως τελικά δεν είναι έτσι”.