Στην κακή λειτουργία της άμυνας και στο λάθος των τελευταίων δευτερολέπτων στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ για το “Gomelsky Cup“. “Είναι σημαντικό για μας ότι συμμετέχουμε σ’ αυτό το τουρνουά που γίνεται στη μνήμη ενός σπουδαίου μπασκετάνθρωπου.

Θέλω να συγχαρώ τη Λοκομοτίβ και να της ευχηθώ καλή τύχη για τη χρονιά”, είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: “Το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού είναι η άμυνα κι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Σήμερα δεν το κάναμε. Βρεθήκαμε 12 πόντους μπροστά αλλά η πίεση της Λοκομοτίβ μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά προσθέσαμε ένα ακόμα λάθος στη στατιστική μας”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κάιλ Χάινς είπε: “Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει στο μέλλον, στο να δουλέψουμε στα λάθη μας. Υποτιμήσαμε τη Λοκομοτίβ και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο και σήμερα ήταν το χειρότερό μας σημείο. Είναι παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια”.