Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στον Ολυμπιακό αυτο το διάστημα σχετικά με την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου. Ο 28χρονος παίκτης βρίσκεται αυτη τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό σχετικά με το αν παραμείνει η όχι και ο Ολυμπιακός “παραμονεύει” ώστε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Εφόσον προκύψει τελικά συμφωνία, οι Πειραιώτες θα έχουν κάποια αγωνιστικά οφέλη. Το πρώτο από αυτά είναι ότι στη θέση “3” θα υπάρχουν τρεις Ελληνες παίκτες. Ο Παπανικολάου, ενδεχομένως ο Γιάνκοβιτς και ο Περπέρογλου. Με αυτή τη σύνθεση στο “περισσεύει” εκεί ο Κέσελ και η θέση κοινοτικού που πιάνει στην ομάδα μπορεί να μεταφερθεί στο “5”.

Το δεύτερο “ερυθρόλευκο” όφελος, σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, αφού οι “πράσινοι” θα δουν άλλον ένα παίκτη τον οποίο υπολόγιζαν στο χτίσιμο του κορμού να αποχωρεί.

Προϋπόθεση βέβαια για όλα τα παραπάνω είναι το οικονομικό, καθώς πέρα από το ποσό του συμβολαίου, υπάρχει και η εφορία, η οποία τέτοιες εποχές υπολογίζεται αρκετά…