Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, μίλησε στην media day των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό παιχνίδι με την Real στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα θέλει να πάρει την μεγάλη νίκη απέναντι στους Μαδριλένους.

Ο Σλούκι Λουκ», όμως, θυμήθηκε και το χθεσινό (16/12) ματς με την Valencia και τόνισε ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτό το ματς, δεν τα κατάφερε, αλλά πρέπει να το αφήσει πίσω της και να συνεχίσει.

Αναλυτικά ο  Κώστας Σλούκας είπε:

Για την ήττα από την Valencia και την σημασία της νίκης στο ματς με την Real: «Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την Valencia. Έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το ματς, ειδικά μετά από δύο νίκες. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε μία καλή ομάδα όπως η Real. Θα είναι μία μεγάλη νίκη, αν το καταφέρουμε».

Για την Real: «Είναι πολύ καλή επιθετικά, έχει κοινά στοιχεία με την Valencia. Αν έχουμε την ίδια προσέγγιση, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πάντα μία τουλάχιστον νίκη σε διαβολοβδομάδα: «Με αφήνει αδιάφορο αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν σημαίνει κάτι για εμάς».