Επικίνδυνη αποστολή και μάλιστα εκτός έδρας έχει αύριο (23/10, 21:30) ο Ολυμπιακός στην Γερμανία, καθώς αντιμετωπίζει την Bayern στην 5η Αγωνιστική της Euroleague. To όνομα της Bayern μπορεί να μην τρομάζει κανέναν, αλλά οι Γερμανοί αποτελούν  την σούπερ έκπληξη της διοργάνωσης. Έχουν σκορ 3-1, μετράνε 3 σερί νίκες και μάλιστα οι τελευταίες ήταν εκτός έδρας επί των Maccabi Tel Aviv και Fenerbahce!

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι οι μεγάλες νίκες που έχει κάνει η Bayern στην Euroleague αποτελούν έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής (23/10, 21:30) μάχης με τους Βαυαρούς στην Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας για το ματς με την Bayern και τη συνέχεια:

Για τα κλειδιά του ματς και την Bayern είπε: «Η Bayern βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ. Έχει κάνει τρεις πολύ μεγάλες νίκες και βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό. Θεωρώ πως όποιος ελέγξει το ρυθμό και είναι πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει το αυριανό παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε αν οι τρεις συνεχόμενες νίκες επί Παναθηναϊκού, Armani Milano και Maccabi Tel Aviv βοήθησαν ψυχολογία την ομάδα, τόνισε: «Οι νίκες όσο έρχονται φέρνουν καλό κλίμα και χτίζουν χαρακτήρα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και το έχουμε επισημάνει από την αρχή. Είμαστε καλά, είμαστε υγιείς, δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι. Γενικότερα, όμως, στην Ευρωλίγκα μιλάμε για έναν μαραθώνιο, όπου είτε έρχονται νίκες είτε άσχημα αποτελέσματα τα συναισθήματά μας δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν ιδιαίτερα».