Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις και αναφέρθηκε στο διπλό της ομάδας του, στις δικές του προσπάθειες, στην περυσινή ήττα στο Κάουνας, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Δεν σκεφτόμασταν το περσινό παιχνίδι. Οι ήττες και οι νίκες είναι μέσα στον αθλητισμό. Διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική ομάδα. Εχουμε βρει τον τρόπο να νικάμε. Εχουμε ρόλους και χημεία. Είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνιελ και κάθε νίκη μας είναι αφιερωμένη σε εκείνον».

Για τον Πρίντεζη: «Ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι ο Γιώργος. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να είναι καλά».

Για την ήττα της Ρεάλ: «Κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε να έχουμε υγεία και να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας, αλλά κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί όταν λέμε “πάμε να πάρουμε μία σειρά ματς”, πάντα κάτι στραβώνει».

Για την φετινή του παρουσία: «Πάντα προσπαθώ να κάνω την δουλειά που μου έχει ανατεθεί και να δίνω την ψυχή μου για την ομάδα. Δεν κοιτάω τα στατιστικά. Αυτά είναι για εσάς».