Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος θα βρεθεί στην αγαπημένη του Ελλάδα, και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί σχολεία στην Ελλάδα αλλά και συλλόγους, από τος 17 ως τις 25 Οκτώβρη, όσο δηλαδή και το διάστημα που θα παραμείνει στην πατρίδα μας.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που λατρεύτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, και ήταν ο άνθρωπος με την οποίο στην περιφέρεια οι  «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό του πρωτάθλημα το 1997 στην Ρώμη προανήγγειλε την επιστροφή του στη χώρα μέσω μηνύματος που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Ρίβερς είναι καλεσμένος του Δημάρχου Πειραιά ώστε να διδάξει μπάσκετ στα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ και του Ολυμπιακού. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα επισκεφτώ κάποια ελληνικά σχολεία και συλλόγους από τις 17 έως τις 25 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής μου, θα συνομιλήσω με παιδιά και γονείς, όπως επίσης θα συμμετάσχω σε μερικές προπονήσεις, όπου θα μοιραστώ τις γνώσεις και την έμπνευση για ακαδημαϊκή και αθλητική τελειότητα.

Θέλω να πω εκ των προτέρων ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, την κοινωνία της πόλης και τους αξιωματούχους που καθιστούν εφικτή την παρουσία μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να σας δω όλους, να μιλήσουμε και να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες.

Τα λέμε σύντομα,

Ντέιβιντ Ρίβερς

rivers-gia epistrofi-fbook