Ο Γιάνις Τίμα κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό (4/3) ματς με τον Αρη στο ΣΕΦ και αναχώρησε εσπευσμένα για την Λετονία. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Η είδηση δεν δείχνει να κρύβει κάτι… περίεργο. Ο 26χρονος φόργουορντ αντιμετώπισε ένα ξαφνικό προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να μεταβεί αμέσως στην πατρίδα του.

Ο Τίμα ενημέρωσε αμέσως τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ και τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων. Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς και οι ερυθρόλευκοι του έδωσαν αμέσως άδεια.

Ετσι ο παίκτης του Ολυμπιακού έφυγε κατευθείαν από την Ελλάδα για να πάει στην Λετονία. Οπως είναι φυσικό κόπηκε από την αποστολή της ομάδας από το σημερινό παιχνίδι με τον Αρη στο ΣΕΦ, με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η Αγωνιστική της Basket League.

Την θέση του Γιάνις Τίμα πήρε στην 12άδα ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο ψηλός του Ολυμπιακού, που δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλατ, προκειμένου να αρχίσει να παίρνει πολύ χρόνο στα ματς και να δίνει ανάσες στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, είχε τεθεί αρχικά εκτός αποστολής, αλλά το απρόοπτο με τον Λετονό τον… έβαλε στην 12άδα του αγώνα με τους κίτρινους.