Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, διότι κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στο Final 4 της Euroleague. Το σημαντικότερο από όλα για τους Πειραιώτες ήταν ότι διαθέτουν έναν ικανό κορμό, με τον οποίο μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα και τα επόμενα χρόνια, διότι οκτώ με εννιά παίκτες έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο Μεγάλο Λιμάνι και την νέα σεζόν.

Βέβαια η παραμονή του πολύ σημαντικού πάικτη των “ερυθρολεύκων” Tyler Dorsey θεωρείται αμφίβολη, καθότι το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους νταμπλούχους Ελλάδας εξέπνεε το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα στόχος του ομογενούς γκαρντ είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ, οπότε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες γινόταν αυτομάτως πιο περίπλοκη.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει και μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο μεγάλος στόχος ήταν η παραμονή του Dorsey, με τις επαφές των δύο πλευρών να είναι συνεχείς τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για τα υπόλοιπα 1+1 χρόνια. Μάλιστα οι απολαβές του 26χρονου άσου θα είναι αυξημένες, διότι θα λάβει περίπου το ποσό των 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.