Μία μέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, όπως ανακοίνωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ. Συγκεκριμένα η ημερομηνία που έιχε καθοριστεί η αναμέτρηση ήταν η Πέμπτη 13/12, όμως θα πραγματοποιηθεί την επόμενη (14/12). Οπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, όσοι φίλαθλοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω internet με την αρχική ημερομηνία, θα μπορούν να εισέλθουν στο ΣΕΦ κανονικά την Παρασκευή.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης (25/10) με τη Ζαλγκίρις ξεκίνησε.

Αναλυτικά:

“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της K.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η  διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  με την ZALGIRIS KAUNAS που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/10/2012 με ώρα έναρξης 22:00  έχει ξεκινήσει  από:

1. το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ από την  Πέμπτη 18/10/2012 και ώρες 09:00 – 21:00.

2. μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ από την Τετάρτη 17/10/2012 και ώρα 10:00

3. Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ  ξεκίνησε την  Τρίτη 23/10/2012  και ώρες 10:00 – 18:00 , την Τετάρτη  24/10/2012 και ώρες 10:00 – 18:00 και τέλος την ημέρα του αγώνα  Πέμπτη 25/10/2012 από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας. Τιμές: 10€ – 15€ – 25€ -30€.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210.45.27.600.
H Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι ήδη εφαρμόζει την διαδικασία του “PRINT AT HOME”. Με αυτή τη νέα διαδικασία δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος να εκτυπώσει το εισιτήριό του με την τεχνολογία του “print at home”. 

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Ευρωπαϊκό Αγώνα με την ZALGIRIS KAUNAS της 25/10/2012 με ώρα έναρξης 22:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

• Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 2104527600 μέχρι και την Τετάρτη 24/10/2012 ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS . Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από την θύρα 8″.

Τέλος, η ΚΑΕ ενημέρωσε τους κατόχους καρτών διαρκείας των VIP, Court Seats καθώς και όσους φιλάθλους προμηθεύονται εισιτήρια ανά αγώνα των κατηγοριών Court Seats, ότι θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Olympiacos Premium Lounge.

Αναλυτικά:

“H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας των VIP, Court Seats καθώς και όσους φιλάθλους προμηθεύονται εισιτήρια ανά αγώνα των κατηγοριών Court Seats, ότι κατά την διάρκεια των Ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στο Olympiacos Premium Lounge.

Το Olympiacos Premium Lounge βρίσκεται στο Olympico, δίπλα στο ΣΕΦ και θα λειτουργεί 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι 1 ώρα μετά την λήξη του. Όσοι το επισκέπτονται, θα έχουν την δυνατότητα φαγητού, open bar, ανάπαυσης και παρακολούθησης του αγώνα μέσα απο γιγαντοοθόνη ενώ το Lounge θα είναι διαθέσιμο τόσο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου όσο και κατά την διάρκεια όλου του αγώνα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει σε κάθε αγώνα, να παραλαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του εισιτηρίου τους, το ειδικό χρυσό βραχιολάκι από την είσοδο VIP του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στην συνέχεια να επισκέπτονται το lounge. Στο Lounge θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες ανά αγώνα και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο premium χώρο επαφών και συναντήσεων των κατόχων διακεκριμένων εισιτηρίων των αγώνα του Ολυμπιακού“.