Μπορεί να έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από το ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΣΕΦ και τα όσα ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης, μπορεί ακόμα και από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να μας χωρίζει απόσταση, όμως φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα σε “ερυθρόλευκους” και “πράσινους” καλά κρατεί.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στον Αθλητικό Εισαγγελέα, ζητώντας του να ερευνήσει γιατί ο Αθλητικός Δικαστής δεν κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για όσα είπε σε βάρος των διαιτητών του αγώνα στο ΣΕΦ.

Δεν είναι μόνο μια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά και ένα μήνυμα πως δεν έχει ξεπεραστεί το όλο θέμα και ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θέλουν να μην περάσει απαρατήρητη η… μη κλήση σε απολογία του ομολόγου τους στον Παναθηναϊκό.

Το ζήτημα, βεβαίως, θα περιοριστεί στην αναζήτηση ευθυνών από τον Αθλητικό Εισαγγελέα προς τον Αθλητικό Δικαστή (αν κι εφόσον), ο οποίος την επομένη του αγώνα παρέλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ντέρμπι (εκθέσεις διαιτητών, φύλλο αγώνα, δημοσιεύματα, κτλ.) και -βάσει της αξιολόγησής του- δεν έκρινε ότι χρήζει κλήσης σε απολογία η διαμαρτυρία Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές.