Για δεύτερη φορά αλλάζει ομάδα στο ΝΒΑ ο Sasha Vezenkov, διότι οι Cavaliers έδωσαν τα δικαιώματά του στους Kings όπως δημοσίευσε πριν λίγο όπως ενημέρωσε πριν λίγο ο έγκριτος δημοσιογράφος Adrian Wojnarowski. O λόγος του trade αυτού ήταν για να πάρει το Cleveland το νούμερο 49 του draft που θα λάβει χώρα στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε άσος του Άρη είχε αναδειχθεί Νο 57 του Draft του 2017 με τους Brooklyn Νets να είναι αυτοί που τον επέλεξαν. Ο 27χρονος PF κατέληξε πριν ενάμιση χρόνο στο Cleveland ως μέρος του trade που είχε γίνει για την μετακίνηση του Harden στην παρέα των Irving και Durant.

Ο Vezenkov ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague την φετινή σεζόν και τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024. Στην συμφωνία του με τους Πειραιώτες συμπεριλαμβάνεται και NBA-out κάθε καλοκαίρι, οπότε αν οι Kings θέλουν να τον πάρουν τότε θα πρέπει να δώσουν το κατάλληλο αντίτιμο στον Ολυμπιακό και το βασικότερο από όλα να έχουν την συγκατάθεση του παίκτη,