Ο Tyler Dorsey αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ζητήματα του φετινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να θέλουν διακαώς να τον πείσουν να παραμείνει στο Μεγάλο Λιμάνι για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη. Οι λόγοι είναι πολύ απλοί κι αφορούν τόσο την ποιότητα του πάικτη όσο και την κατοχή του ελληνικού διαβατηρίου, στοιχείο που τον κάνει πολύ χρήσιμο εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι “ερυθρόλευκοι” του έχουν κάνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση, ενώ σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες οι δύο πλευρές είχαν βρει κοινό σημείο επαφής. Πριν περίπου ένα 24ωρο φάνηκε πως υπηρξε εμπλοκή στην υπόθεση εξαιτίας της φημολογούμενης πρότασης της Partizan, η οποία όμως δεν υπάρχει στο τραπέζι όπως ξεκαθάρισε ο GM της ομάδας Zoran Savic.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία η Real Madrid έχει βάλει στο μάτι τον ομογενή γκαρντ, έτσι ώστε να ενισχυθεί με ένα εξαιρετικά ποιοτικό σκόρερ. Άλλωστε η έλλειψη ενός τέτοιου πάιχτη στο ρόστερ των πρωταθλητών Ισπανίας ήταν χτυπητή, διότι θυμίζουμε πως την προηγούμενη σεζόν είχε αποχωρήσει ο Jaycee Caroll, που αν και σε προχωρημήνη μπασκετική ηλικία έδινε πάντα τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Βέβαια δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Ολυμπιακό, διότι ο 26χρονος άσος που σε λίγη ώρα θα αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμος να πει το ναι στους Πειραιώτες, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Τέλος ακόμη ένα ζήτημα που αφορά τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι η σχεδόν βέβαιη επιστροφή του Jean – Charles στην Villeurbanne για τέταρτη φορά. Σαφέστατα αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει σημαντικά τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε την πρόθεση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο.