Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα του Πανελευσινιακού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μένει ικανοποιημένος και να τονίζει πως στο μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στην Εφές Αναντόλου. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει τη νίκη στο πέμπτο ματς της σειράς των δυο ομάδων, προκειμένου οι Πρωταθλητές Ευρώπης να προκριθούν στο Final-4.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: “Η Ελευσίνα έχει κερδίσει όπως ξέρετε τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του πρωταθλήματος τον τελευταίο μήνα. Στο μυαλό μας είναι πλέον η προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε απλά για να κερδίσουμε. Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Λο, ο οποίος έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Κοιτάζουμε, όπως είπα τον επόμενο αγώνα. Είχαμε μεγάλη απογοήτευση την Παρασκευή. Νομίζω όλοι ήθελαν να παίξουμε πάλι την ίδια ημέρα με την Εφές. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Από τα τέσσερα ματς στα τρία θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ”.

Οσον αφορά το μεγάλο ενδεχόμενο ο Σάσα Βούγιασιτς να μην αγωνιστεί την Παρασκευή, σχολίασε: “Είναι μία λεπτή ερώτηση. Νομίζω ο Βούγιασιτς είναι εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς που θα βρούμε εδώ”.

Από την πλευρά του ο Ντορόν Πέρκινς τόνισε: “Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος ήταν ένα καλό ματς προετοιμασίας για εμάς. Κάναμε ένα βήμα και προχωράμε”.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην ήττα από την Εφές: “Ήταν πολύ δύσκολο, η ομάδα είχε δουλέψει πολύ σκληρά. Έχουμε, όμως ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να πάμε στο Final-4 και επικεντρωνόμαστε εκεί».

Τελος, για την εμφάνισή του απέναντι στον Πανελευσινιακό είπε: “Νιώθω καλύτερα και σίγουρα προσπαθώ πάντα να είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα”.