Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα (1/5) τον Ντέβιντ Μπλατ και τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Η προπόνηση της ομάδας είχε έναν εκλεκτό επισκέπτη. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στο φαληρικό στάδιο με πατερίτσες και είδε την προπόνηση της ομάδας. Και φυσικά αποθεώθηκε από όλους.

Ο Σπανούλης είχε τραυματιστεί σοβαρά (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα) και στην 1η Απριλίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο «V-Span» δεν θα παίξει φυσικά άλλο φέτος, καθώς η περίοδος της αποθεραπείας του μπορεί να ξεπεράσει και τους 6 μήνες. Ο Σπανούλης, όμως, δεν μπορούσε να λείψει άλλο από το πλευρό της ομάδας και έτσι πήγε σήμερα (1/5) να δει τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στο ερυθρόλευκο κάστρο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χαιρέτισε όλους τους ερυθρόλευκους, έκανε το καθιερωμένο «ζντο» με την ομάδα πριν την προπόνηση και είδε το πρόγραμμα.

Ο Σπανούλης συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα… πετάξει τις πατερίτσες και θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Στο ΣΕΦ ο αρχηγός!

Μετά από ένα μήνα, ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε και πάλι… παρκέ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα), βρέθηκε την Τετάρτη (01/05) στο ΣΕΦ και μάλιστα συμμετείχε στο καθιερωμένο «ζντο» πριν την έναρξή της προπόνησης!

Ο V-Span υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να αποχωριστεί τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας».

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΕΦ