Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι είναι σκληροί στην έδρα τους. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε επίσης πως η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μακάμπι και να κοιτάξει μπροστά.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Δυστυχώς ή ευτυχώς το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα γεμάτο και τα ματς συνεχόμενα. Έτσι δεν μπορούμε να μείνουμε περισσότερες από 24 ώρες σε ένα ματς. Είτε το έχουμε κερδίσει είτε το έχουμε χάσει. Τώρα προερχόμαστε από ήττα και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον Άρη. Στο γήπεδο του ο Άρης παίζει αρκετά καλά, βγάζει ενέργεια και έχει όπλο την άμυνά του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη”.

Από την πλευρά του ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός δήλωσε: “Πρόκειται για ένα παιχνιδι με δυσκολίες για εμάς. Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα από τη Μακάμπι ενώ μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Θα πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε τι έγινε με τη Μακάμπι και να μην έχουμε το μυαλό μας στη Φενέρ. Χρειάζεται συγκέντρωση καθώς ο Άρης είναι ομάδα που αξίζει σεβασμο και προσοχή. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε με τη νίκη από το Αλεξάνδρειο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Άρη να πάει το παιχνίδι στον δικό του ρυθμό. Πρέπει από την αρχή να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στην αναμέτρηση και να παίξουμε καλή άμυνα”.