Ο Ολυμπιακός κατέκτησε στη Βραζιλία το International Cup απέναντι στην Πινέιρος Σκάι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και τη διοίκηση να συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Πέρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δέχτηκε συγχαρητήρια, τόσο από τον «πρώην» ερυθρόλευκο, Κώστα Παπανικολάου, όσο και από τον Έισι Λο που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση του συλλόγου, συγχαίρουν από τα βάθη της καρδιάς τους, τους άξιους πρωταθλητές κόσμου της ομάδας μπάσκετ, οι οποίοι για μία ακόμη φορά τίμησαν τα χρώματα του Ολυμπιακού μας και έφεραν την ερυθρόλευκη στην υψηλότερη κορυφή”.

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Ολυμπιακό! Πρώτον για τα φιλαράκια μου που είναι εκεί(και δεν εννοώ μόνο τους παίχτες)και δεύτερον γιατί μια ελληνική ομάδα κατέκτησε αυτόν τον θεσμό την τελευταία φορά που παίχτηκε και μια ελληνική ομάδα το κατακτά ξανά τώρα που ξανά θεσπίστηκε!”.

Ο Έισι Λο που ήταν ο μεγάλος απών του ταξιδιού στη Βραζιλία έγραψε στο twitter: «Ο Ολυμπιακός είναι ο νέος International Cup πρωταθλητής. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την κατάκτηση του International Cup σήμερα»