Η σημερινή μέρα (18/09) ήταν ουσιαστικά το ξεκίνημα της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, αφού πραγματοποιήθηκε η Media Day και παράλληλα η παρουσίαση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος. Οπως ήταν φυσικό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στα όσα δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συγκεκριμένα για το ότι “ο Ολυμπιακός ξεκινάει πάντα με στόχο τη δεύτερη θέση”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε λέγοντας πως “συμφωνώ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Με την παρούσα σύνθεση της ΚΕΔ ξεκινάμε ως φαβορί για τη δεύτερη θέση”. Ωστόσο, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έμειναν εκεί και σχολίασαν ακόμα ένα σημείο των όσων δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. “Ο κ.Γιαννακόπουλος είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε μπάτζετ 35 εκ. ευρώ.

Ομως οι ισολογισμοί που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βγαίνουν 13 εκ. ευρώ τον χρόνο. Με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που κάνουμε κάθε χρόνο, είμαστε στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 300.000 ευρώ. Δηλαδή εμείς είμαστε 250 φορές πάνω. Τα συμπεράσματα δικά σας”…

Οσο για τα νέα σεζόν, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: “Ονειρεύομαι να είμαστε στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου. Η ομάδα μας είναι σχεδόν ίδια με την περσινή σεζόν και έχει ομοιογένεια. Λένε ότι μας ξέρουν. Ας μας αντιμετωπίσουν τότε. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Καλωσορίζω τους δύο Ελληνες διεθνείς (Περπέρογλου και Μαυροειδή), αλλά και τον κ. Μπαρτζώκα“.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού λέγοντας: “Καλωσορίζω τον κύριο Μπαρτζώκα, τον Στράτο (Περπέρογλου) και τον Δημήτρη (Μαυροειδή). Δεν έχει ξανασυμβεί να αναλαμβάνει Ελληνας προπονητής τον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αργήσαμε να επιλέξουμε προπονητή. Εχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Είναι ο καλύτερος Ελληνας προπονητής και είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας”.

Τέλος οι αδεφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωλίγκα, σχετικά με τα κέρδη που έχουν οι ομάδες: “Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, γιατί στο τέλος οι μόνοι που θα βάζουν λεφτά θα είναι οι Τούρκοι και οι Ρώσοι“…