Ο Ολυμπιακός έβαλε ήδη μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι διοικητικοί ηγέτες των ερυθρολεύκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κάθισαν χθες (28/5) στο ίδιο τραπέζι με τον Ντέιβιντ Μπλατ έκαναν τον απολογισμό της φετινής σεζόν και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της επόμενης.

Το «τετ α τετ» έδειξε επίσης ξεκάθαρα ότι παρά τα διάφορα σενάρια που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, ο Ντέιβιντ Μπλατ (έχει ούτως ή άλλως συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν) δεν το κουνάει ρούπι από το ΣΕΦ και θα είναι και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας.

Στο μεταξύ, το Sportime αποκάλυψε στο σημερινό του φύλλο ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την παραμονή των «στρατηγών» της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Πρίντεζης έχει βέβαια συμβόλαιο με την ομάδα και για τη νέα χρονιά, αλλά τελευταία είχαν ακουστεί πολλά. Ο Σπανούλης από την άλλη δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος για να παίξει μετά την επέμβαση που έκανε στο δεξί πόδι πριν καιρό. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, θεωρούν ότι οι δυο σημαίες της ομάδας πρέπει να παραμείνουν στον ιστό παρέα και έτσι οι δυο αρχηγοί αναμένεται να μείνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπακός:

«Το απόγευμα της Τρίτης (28/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, με τους Προέδρους μας, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία έγινε συζήτηση για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου».