Στην επίτευξη της συνεργασίας με τον FMS που θα αποτελεί Επίσημο Χορηγό της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Βαγγέλης Μάντζαρης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ κ. Χρήστο Σταυρόπουλο και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Νίκο Λεπενιώτη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει…
«Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν τις μπάλες κι έπιασαν τα κλειδιά! Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την FMS που θα αποτελεί Επίσημο Χορηγό της ΚΑΕ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Βαγγέλης Μάντζαρης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ κ. Χρήστο Σταυρόπουλο και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Νίκο Λεπενιώτη.

Οι δυο τελευταίοι μαζί με τον αρχηγό και τον Διευθύνων Σύμβουλο της FMS κ. Νικόλαο Βρανά βρέθηκαν στο πάνελ και ανέλυσαν τα οφέλη της συγκεκριμένης συμφωνίας και για τις δυο πλευρές.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου οι παίκτες και οι παράγοντες του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της FMS (εταιρεία διαχείρισης στόλων αυτοκινήτων) στο Ρέντη και είδαν στην πράξη πως ένα… ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο γίνεται καινούργιο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (Αρχηγός ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρεία όπως είναι η FMS. Η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη που μεγάλες εταιρείες μας εμπιστεύονται και θέλουν να πορευτούμε μαζί σε επιτυχίες. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι μακροχρόνια και να είναι και τυχερή. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες ώστε να είναι ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): Εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζω την FMS στην οικογένεια μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συμφωνία με την FMS που θα είμαστε μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια. Για μας ο τομέας του χορηγού του αυτοκινήτου είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί προέχει η ασφάλεια με την οδήγηση των αθλητών μας. Αυτά η FMS τα παρέχει, την ασφάλεια των αυτοκινήτων, τα οικολογικά αυτοκίνητα και γι’ αυτό είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Καλωσορίζω και πάλι την FMS και εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην έχει μόνο διετή διάρκεια αλλά για πολλά περισσότερα χρόνια.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΡΑΝΑΣ (Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ FMS): Ο στόχος μας για το 2014 είναι να ανακηρυχθούμε από το κοινό ως ο καταλληλότερος επισκευαστής για το αυτοκίνητό του. Αυτό θα το πετύχουμε ακολουθώντας το τρίπτυχο, εμπνευσμένη διοίκηση που επενδύει λειτουργικά, λελογισμένη επένδυση που παρέχει αποτελέσματα και εξαιρετικά αποτελέσματα που ενθουσιάζουν όσους μας εμπιστεύτηκαν. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο να περάσουμε αυτό το μήνυμα; Μόνο αυτός που το έκανε πριν από μας με εξαιρετική επιτυχία. Μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτός, σε μια περίοδος κρίσης σε μια χώρα, στην Ελλάδα, με λογική επένδυση, με εμπνευσμένη διοίκηση και με παίκτες που πίστεψαν στο όραμα πέτυχες ευρωπαϊκούς στόχους κάνοντας πολλές ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και σίγουρα όλη την μπασκετική Ευρώπη να πει, ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ευρωπαϊκή ομάδα αλλά οι ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να γίνουν σαν τον Ολυμπιακό. Πολλοί θα μας πουν, και τι έχετε να περιμένετε τώρα από τον Ολυμπιακό; Δεν έκανε ότι περισσότερο μπορούσε; Είμαστε με τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις, σχεδιάζεις και επιμένεις. Κι αυτή η ομάδα όπως και η FMS, ακόμα δεν έδειξαν που μπορούν να φτάσουν.

ΝΙΚΟΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ (Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να καλωσορίσω την FMS, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης αυτοκινήτων, στη χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη φορά που η FMS κάνει μια αθλητική χορηγία και θεωρώ ότι επέλεξαν το πιο ισχυρό brand που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρεία να πάει ακόμα καλύτερα παρότι ηγείται στο χώρο της. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρεία. Όπως είπε και ο κύριος Σταυρόπουλος είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για μας. Η χορηγός εταιρεία αυτοκινήτων είναι πάντα από τους πιο δυνατούς συνεργάτες μας και χαιρόμαστε πολύ που σε τέτοιες δύσκολες μέρες όχι μόνο για τις αθλητικές χορηγίες αλλά και για τον κλάδο του αυτοκινήτου, μια μεγάλη εταιρεία σαν την FMS επενδύει στον αθλητισμό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές επιτυχίες και μέσα απ’ αυτές να έχει και η FMS εμπορικές επιτυχίες.