Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην καθιερωμένη σύνεντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Αφού αρχικά έδωσε το παρόν, ο Ελληνας τεχνικός, θέλοντας να δηλώσει την δυσαρέκεια του για το περιστατικό ανάμεσα στον συνεργάτη του Μίλαν Τόμιτς και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε: “Στο τέλος του αγώνα και ενώ ο συνεργάτης μου, κύριος Τόμιτς, μιλούσε στους διαιτητές, δέχτηκε μια χυδαία φραστική επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις, δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον αντίπαλο προπονητή. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας”.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέχεια από τα αποδυτήρια, ο ίδιος τόνισε: “Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Μίλαν Τόμιτς πήγε να συζητήσει με τους διαιτητές. Δέχτηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που συνεχίστηκε στη φυσούνα και με τον καλαθοσφαιριστή Καλάθη. Ο Τόμιτς μιλούσε με τον Παναγιώτου που θεωρούμε ότι μας αδίκησε σε καθοριστικά σημεία και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επενέβησαν.Εγώ δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν σέβεται τους συνεργάτες μου. Με έναν άνθρωπο που βρίζει τις μητέρες και τους πατεράδες τους».

Τέλος, αναφερόμενος στην εξέλιξη του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, όλοι το είδαν αυτό. Ηταν καθοριστικά τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μειώθηκε η διαφορά”.

Δείτε την αποχώρηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την συνέντευξη Τύπου: