Την ελπίδα, πως οι δύσκολες στιγμές που έχουν ακολουθήσει τον χαμό του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη δε θα επηρεάσουν την απόδοση του ιδίου και των συμπαικτών του, εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, συνηγόρησε στον χαρακτήρα αγώνων «ζωής και θανάτου» για τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ομάδα του στον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Σίγουρα είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που έτυχε αυτή τη μέρα. Η ομάδα όμως είναι συμπαγής. Κοιτάμε να κάνουνε αυτά που πρέπει, με συγκέντρωση. Είναι μία δύσκολη στιγμή και για τον Γιώργο, αλλά και για όλους στην όμαδα».
 
Για τους τελικούς και τον πρώτο αγώνα της σειράς: «Είμαστε σε καλό σημείο, παίζουμε καλά αυτή την περίοδο και αυτό έγινε γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς. Ένα τελικός είναι ένας τελικός και το ξέρουμε πολύ καλά. Έχουμε παίκτες με εμπειρία.
 
Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλώσει το ρόστερ του, έχει αρκετά γκαρντ και όπλο του Παναθηναϊκού είναι το ανοικτό γήπεδο, το τρανζίσιον. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που σχεδιάζουμε όλο το χρόνο, γιατί γι’ αυτούς δουλεύουμε όλη τη σεζόν».