Παιχνίδι προετοιμασίας ήταν το σημερινό με τον Πανελευσινιακό, σύμφωνα με το Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος στάθηκε αρκετά στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στην αποψινή αναμέτρηση.

«Κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο με ένα καλό παιχνίδι  και παίζοντας όπως θέλουμε. Ηταν σημαντικό να δείξουμε την σοβαρότητά μας μέσα στο γήπεδο. Σεβόμαστε κάθε ομάδα. Σεβόμαστε την ιστορία της Ελευσίνας, του κόουτς, των συνεργατών και των αθλητών του. Για αυτό παίξαμε σοβαρά. Δείξαμε πως είμαστε σοβαροί και δεν υποτιμάμε κανέναν. Αυτό ήταν φανερό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και για το φάιναλ φορ και αυτό το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για να έχουμε ρυθμό. Ενα κομμάτι του ροτέισον είχε στόχο να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, οι οποίοι είχαν ξεκουραστεί την προηγούμενη αγωνιστική. Ξεκουράσαμε τον Λοτζέσκι, ώστε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και από την Κυριακή (10/5) ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το φάιναλ φορ. Εύχομαι τα καλύτερα στον φίλο μου τον Δημήτρη Κουστένη και στην Ελευσίνα να επιστρέψει στην Α1 και να συνεχίσει την καλή δουλειά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” και συνέχισε:

«Λίγο τα ριμπάουντ, λίγο οι βολές, αλλά δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην τελευταία περίοδο δεχθήκαμε 7 πόντους και παίξαμε καλή άμυνα. Κάποιοι παράγοντες του παιχνιδιού δεν είναι όπως τους θέλουμε, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών τόνισε: “Τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια της Α1 με ακόμη μία νίκη. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα  για το Final Four. Θέλω να ευχηθώ στην Ελευσίνα καλή επάνοδο στην Α1”.

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης