Mετά την ήττα-αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει άμεσα σημάδια αντίδρασης. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διατηρήσουν τα “σκήπτρα” του πρωταθλητή και την φετινή χρονιά και το πρώτο εμπόδιο προς την διαδρομή αυτή θα είναι ο Κολοσσός Ρόδου(11/10,12.30,ΣΕΦ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, με αφορμή την έναρξη της Basket League, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την νέα χρονιά που ξεκινά και την προσπάθεια των “ερυθρολεύκων” να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνκού:

“Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια και κρούσματα βίας και επίσης να ευχηθώ σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων να έχουν υγεία. Σε ό,τι αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, εκτιμώ πως και το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εμείς από τη μεριά μας θέλω να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβόμενοι τον κάθε αντίπαλο δίνοντας το 110% των δυνάμεων μας σε κάθε αναμέτρηση. Γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο απέναντι μας μιας και είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά αυτό δίνει και σε εμάς ένα έξτρα κίνητρο μιας και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας”.