Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Διαβάστε τι είπε για Σπανούλη.

Αναλυτικά:

«Δικαιούμασταν 100% την νίκη. Παίξαμε καλύτερα σε όλο το ματς και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 34 πόντους στο α’ ημίχρονο και 32 β’ στο δεύτερο, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα μικρό προβάδισμα ελέγχοντας τον ρυθμό. Το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου μας έδωσε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι τέλος. Είχαμε κατάλληλες λύσεις και κερδίσαμε δίκαια. Είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Παίρνουμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό»,

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Περίμενα ερώτηση για τον Σπανούλη, αλλά περίμενα και ερώτηση όταν όλο το γήπεδο καταφερόταν παλαιότερα κατά όλων των παικτών του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε. Δεν έγινε άσεμνη χειρονομία. Το να πιάσεις τα αυτιά σου δεν είναι άσεμνη χειρονομία. Όταν παίζεις με 200 σφυγμούς θα έχεις και μια αντίδραση. Όπου κι αν έπαιξε ο Σπανούλης έχει δείξει ποιο είναι το ήθος του και η αξία του. Νομίζω δεν προκάλεσε καθόλου με αυτή την χειρονομία του».

Για το ότι κι ο Διαμαντίδης κι άλλοι έχουν ακούσει υβριστικά συνθήματα: «Διακρίνω ένταση στις ερωτήσεις. Σχολίασα το επεισόδιο και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο επ’ αυτού, έχω ήδη απαντήσει».

Για τη σημασία της νίκης: «Το είπα και στα αποδυτήρια. Ναι μεν πήραμε το πλεονέκτημα αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά μέχρι το τέλος».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης συμπλήρωσε:

 «Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγξαμε τον ρυθμό. Είχαμε συγκέντρωση, παίξαμε άμυνα με πάθος. Στην επίθεση πήγαμε την μπάλα στις γωνίες. Είχαμε υπομονή. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».