Στο ντεμπούτο του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 62-81. Ο κόουτς των “κόκκινων” στάθηκε στην διάθεση των παικτών του σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σχολίασε πως χρειάζεται βελτίωση στην αμύνα ενω φάνηκε προβληματισμένος για την νεα ατυχία με τον τραυματισμό του Λοτζέσκι.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε διάθεση για την νέα προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, σήμερα είχαμε κάποιες καλές στιγμές αμυντικά αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση. Θα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση, αν και είχαμε καλά διαστήματα και στους δυο τομείς.

Ήταν μια πού σημαντική νίκη η οποία μας αναπτερώνει την ψυχολογία και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Δυστυχώς ήμασταν πολύ άτυχοι με τον Λοτζέσκι που αποχώρησε τραυματίας και θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς έπαθε και να προγραμματίσουμε την συνέχεια. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε πολύ καλά, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινάμε κάθε αναμέτρηση από την άμυνα στην οποία θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να βγαίνουμε γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση».