Ο Γιώργος Πρίντεζης κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ο 37χρονος φόργουορντ αποτέλεσε για πολλά χρόνια το κορυφαίο τεσσάρι της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ η στιγμή που θα μείνει “χαραγμένη” στην μνήμη των φίλων του Ολυμπιακού θα είναι το… θρυλικό πεταχτάρι στον Τελικό του 2012 που επισφράγισε την κατάκτηση της 2ης Euroleague από τα “μωρά” του Dusan Ivkovic.

Πέρα από την πλούσια καριέρα του και τις πάρα πολλές επιτυχίες που είχε κατά την διάρκεια αυτής, ο Συριανός φόργουορντ απέδειξε ότι είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες των ευρωπαϊκών γηπέδων, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό στα μάτια των φιλάθλων όλων των ομάδων. Άλλωστε πέρα από τις περισσότερες ομάδες της Euroleague τον αποθέωσαν και τον ευχαρίστησαν σημαντικοί παίκτες του ευρωπαϊκού στερεώματος όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Ένας ακόμη μπασκετμπολίστας με την δική του ιστορία στον χώρο ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης του είπε το δικό του αντίο στον “Πρι” μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, στην οποία ανέφερε τα εξής:

“Φίλε μου το ταξίδι σου σίγουρα δεν ήταν εύκολο και μόνο εσύ ξέρεις την δουλειά και τις θυσίες που έκανες για να φτάσεις ως εδώ, χαίρομαι πολύ για εσένα και ανυπομονώ να δω τι σου επιφυλάσσει το μέλλον αδερφέ…Ήταν τιμή που ήμουν συμπαίκτης σου και χαρά μου που είμαι φίλος σου”