Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε χθες το πρωτάθλημα με σκούπα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά η βραδιά ανήκε ξεκάθαρα στον θρύλο των Πειραιωτών Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος “κρέμασε τα παπούτσια του” έπειτα από καριέρα 22 χρόνων εκ των οποίων τα 20 ήταν στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Ο φίλος του και παλιός του συμπαίκτης Βασίλης Σπανούλης τον αποχαιρέτησε μέσω ενός συγκινητικού ποστ στο Instagram, στο οποίο ανέφερε τα εξής: 

“Φιλαράκι μου ό,τι και να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φιλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας, οι χαρές και οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι αυτό!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένειά σου!

Θυμίζουμε ότι ο έτερος θρύλος των “ερυθρολεύκων” Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε πέρυσι σε ηλικία 39 χρονών, ενώ αγωνίστηκε για 11 σερί χρόνια στον Ολυμπιακό (2010-2021). Οι δύο “σημαίες” των Πειραιωτών συνυπήρξαν για 10,5 χρόνια στον σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού, καθότι ο Σπανούλης εντάχθηκε στους νταμπλούχους το 2010, ενώ ο “Πρι” επέστρεψε λίγους μήνες αργότερα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span)