Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αφήσει πίσω τους τα ζόρια και την κούραση. Εχουν πλέον άδεια, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της την Τρίτη (28/5). Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν πήγε κατευθείαν στις ΗΠΑ. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού παραμένει στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της Αθήνας και του Πειραιά. Σήμερα απόλαυσε και τα ψώνια του. Και όχι ψώνια, ό,τι κι ό,τι, αλλά «ερυθρόλευκα».

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος βρέθηκε σήμερα (30/5) στο Official Olympiacos BC (Καραολή Δημητρίου 8, Ν. Φάληρο 18547 Πειραιάς) και φυσικά έκανε εκεί τις «ερυθρόλευκες αγορές του».

Ο Αμερικανός απέκτησε αρκετά κομμάτια από την ερυθρόλευκη μπουτίκ, αλλά δεμν έμεινε μόνο εκεί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να αφήσει το μήνυμά του στον τοίχο του καταστήματος, δίπλα στα μηνύματα των άλλων αθλητών της ομάδας, αλλά και των πολλών ανώνυμων και επώνυμων ερυθρόλευκων που έχουν περάσει από το Official Olympiacos BC (Καραολή Δημητρίου 8, Ν. Φάληρο 18547 Πειραιάς).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, βρέθηκε την Πέμπτη (30/05) στο Official Olympiacos BC (Καραολή Δημητρίου 8, Ν. Φάληρο 18547 Πειραιάς), έκανε τις αγορές του, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει το μήνυμά του στον τοίχο του καταστήματος.

 

Ο ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΓΚΟΣ ΣΤΟ OFFICIAL OLYMPIACOS BC