Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό στη νίκη απέναντι στην Εφές Αναντόλου, με τον ίδιο να τονίζει πως όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να κρατήσει την τουρκική ομάδα στους 62 πόντους, ενώ τόνισε επίσης πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένη στη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης, υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: “Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο διάστημα για εμένα, όμως η χρονιά είναι μεγάλη, με πολλά και δύσκολα παιχνίδια και χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Είναι σημαντικό το ότι κρατήσαμε την Εφές στους 62 πόντους, παρά το ότι είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα στην αμυντική μας λειτουργία, όπου φάγαμε εύκολα καλάθια. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι, αλλά τώρα στο δεύτερο ματς πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Η Εφές είναι μια πολύ καλή και απρόβλεπτη ομάδα και δεν γίνεται σε κάθε αγώνα να έχει τόσα πολλά άστοχα σουτ όπως απόψε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας και δεν παίζουν μεγάλο ρόλο οι έδρες. Θέλει μεγάλη προσοχή ο αντίπαλος μας, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να κάνει τη… ζημιά ανά πάσα στιγμή. Τα πάντα ξεκινάνε μέσα από την άμυνα και την ενέργεια που αυτή μας δίνει και εκεί θα πρέπει στηριχθούμε και στην επόμενη αναμέτρηση με την Εφές“.

Από την πλευρά του ο Έισι Λο, υπογράμμισε: “Ήταν ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτόν τον τομέα. Η άμυνα ήταν σίγουρα το «κλειδί» της νίκης μας”.

Για το γεγονός πως η ομάδα του ξεκίνησε με νίκη: “Είναι πολύ σπουδαίο να ξεκινάς με νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, γιατί βοηθάει ιδιαίτερα και στη ψυχολογία. Τη Παρασκευή πάντως πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί έτσι ώστε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη”.

Για τον ρόλο που θα παίξει η άμυνα στον επόμενο αγώνα, τόνισε: “Σίγουρα η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στον επόμενο αγώνα, γιατί αυτή θα μας δώσει ισορροπία στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα…“.