Όπως σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι, έτσι και σε αυτό με την Εφές Αναντόλου, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το παρών στο κλειστό του ΣΕΦ και μετά το τέλος του αγώνα παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου, όπου, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι δύο πρόεδροι της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι μετά την πρόκριση της ομάδας τους στο Λονδίνο.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο. Προσωπικά είχα τρομερό άγχος στο ημίχρονο, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια και στον κόουτς, πλέον είμαστε στο Final-4 και δεν έχουμε εμείς το άγχος. Πετύχαμε τον στόχο μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει πλέον το άγχος”.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου να μιλήσει: “Συγχαρητήρια στον κόουτς, στους παίκτες και τον κόσμο, Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε πάει 4 φορές στο Final-4. Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την ομάδα. Τα συγχαρητήρια πάνε στον κόουτς πάνω από όλα, ακούστηκαν πολλά, αλλά είναι και μια διαδικασία όλη η σεζόν. Οι ήττες βοήθησαν η ομάδα να φτιάξει χαρακτήρα και να φτάσει ψηλά. Έχουμε πετύχει 9 εκτός έδρας νίκες. Πήγαμε σε πολλά γήπεδα και αποθεώσαμε την ομάδα”.

Σε ερώτηση για το αν η περσινή επιτυχία συγκρίνεται με τη φετινή, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: “Έχουμε να κάνουμε με τη φετινή πρόκριση και την περσινή κατάκτηση του τροπαίου. Φέραμε στην ομάδα παίκτες που δεν υπήρχαν πέρση με τον Περπέρογλου να δείχνει σήμερα γιατί τον πήραμε”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: “Αν συγκρίνετε τις δύο προκρίσεις στο Final-4, είναι τουλάχιστον ισάξια αν όχι και πιο δύσκολη η φετινή. Πέρυσι δεν θα μιλούσε κανείς αν η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σιένα“.

Τέλος για τα εισιτήρια που αναμένεται να πάρουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Final-4 ο παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: “Έχουμε πουλήσει ήδη 1.500 εισιτήρια μέσω ίντερνετ. Θα πάμε να το ευχαριστηθούμε”.