Για ψώνια βγήκε (26/3) σήμερα ο Μπριάντε Ουέμπερ. Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού έκανε σήμερα το πρωί τα ψώνια του. Και φυσικά όλα ήταν ερυθρόλευκα. Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων επισκέφθηκε παρέα με την σύντροφό του  το Official Store Olympiacos BC στην Καραολή – Δημητρίου 8, στο Νέο Φάληρο έναν από τους κατ’ εξοχήν τόπους για να κάνει κανείς τα μπασκετικά και φυσικά ερυθρόλευκα ψώνια του.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έκανε τη βόλτα του στην ερυθρόλευκη μπουτίκ είδε τα αντικείμενα της ομάδας και φυσικά αγόρασε ουκ ουλίγα προϊόντα από το Official Store Olympiacos BC για εκείνον για την σύντροφό του και φυσικά τους φίλους του.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού το χάρηκε με την ψυχή του. Και όταν τελείωσε με τα ψώνια του, θέλησε να αφήσει και την δική του ξεχωριστή αφιέρωση στον τοίχο της επίσημης μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Ετσι άφησε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον τοίχο του Official Store Olympiacos BC, ενώ έβγαλε και τις απαραίτητες φωτογραφίες μέσα κι έξω από το μαγαζί παρέα με την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΥΕΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΠΟΥΤΙΚ