Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού στη Μόσχα, κόντρα στη Χίμκι, ο Ούλτερ Χοτζ (σ.σ. MVP πέμπτης αγωνιστικής του Last 16 του Γιούροκαπ) και η Ζιέλονα Γκόρα απάντησαν από κοινού “όχι” (μετά από συνάντηση που είχαν το πρωί) στην πρόταση των “ερυθρόλευκων“. Η διοίκηση της πολωνικής ομάδας συναντήθηκε με τον βραχύσωμο γκαρντ σήμερα το πρωί προκειμένου να εξετάσουν από κοινού την πρόταση των “ερυθρολεύκων“.

Η διπλή άρνηση κλείνει κάθε παράθυρο και κάθε δυνατότητα επιστροφής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ο Πορτορικανός γκαρντ (27, 1μ84) απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς θέλησε -όπως υποστήριξε- να μείνει στην ομάδα του και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Η Ζιέλονα Γκόρα γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον Χοτζ μετά το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του, καθώς οι εμφανίσεις του (σ.σ.: 20.5π.-1.9ριμπ.-5ασ-1.3κλεψ.) έχουν ανεβάσει τις μετοχές του περιφερειακού παίκτη, όμως για την ώρα -κι αφού ο ίδιος θέλησε να μείνει- δεν υπάρχει πρόθεση πώλησής του.

Στον Πειραιά δεν χωράει… πράσινο βουνό (σ.σ. έτσι μεταφράζεται το όνομα της ομάδας του Χοτζ), ή αλλιώς το βουνό παραμένει… πράσινο!